Mijn grote passie is audio en video. Jarenlang bracht ik met Videowise bedrijven op een professionele manier in beeld. Vandaag eist de markt meer.

Video is niet langer een doel, maar een middel om vooropgestelde resultaten te bereiken. Op zoek naar antwoorden, kruiste Rob mijn pad. Als zaakvoerder van Creatic Digital Agency maakte hij al meer dan 500 KMO’s online succesvol.

Video production meets marketing strategy. Videowise Video Agency werd geboren. Ons intens partnership heeft geleid tot doordachte video-oplossingen, op maat voor de Vlaamse ondernemer. De synergie van strategie en creativiteit binnen Videowise Video Agency garandeert pasklare antwoorden om snel meer klanten te bereiken. Complete ont-zorging, 100% klanttevredenheid en resultaatgericht werken zijn onze troeven!

Door video strategisch in te zetten helpen we Vlaamse KMO’s om snel meer klanten te bereiken. Afgelopen jaren hebben we onze workflow zo geoptimaliseerd dat we professionele video-oplossingen kunnen aanbieden aan zeer aantrekkelijke budgetten. Dit maakt video toegankelijk voor kleine en middelgrote ondernemingen.

videoproductie-en-marketingstrategie-vinden-elkaar-2
videoproductie-en-marketingstrategie-vinden-elkaar-3
videoproductie-en-marketingstrategie-vinden-elkaar-4

Je bedrijf succesvol maken met video

Bij Videowise is een krachtige video niet het eindproduct van onze samenwerking. Wij hebben maar één doelstelling en dat is je bedrijf online succesvol maken door het strategisch inzetten van video. Bij ons start iedere nieuwe samenwerking met een goed gesprek, zo leren we je bedrijf kennen en kunnen we een krachtige storyline uitdenken die je doelgroep aanspreekt en aanzet tot actie.

videoproductie-en-marketingstrategie-vinden-elkaar-5

We laten alles vlot verlopen

Het blijft spannend voor veel ondernemers: je bedrijf een gezicht geven met video. Dat begrijpen we. Onze crew stelt jou, je team en je klanten in no-time op hun gemak en zal ze begeleiden doorheen deze draaidag. Wij nemen het scenario en de setting compleet voor onze rekening zodat jij je kunt focussen op je verhaal dat je wilt delen.

videoproductie-en-marketingstrategie-vinden-elkaar-6
videoproductie-en-marketingstrategie-vinden-elkaar-7
videoproductie-en-marketingstrategie-vinden-elkaar-8

+300 getuigenissen reeds op beeld vastgelegd

klantgetuigenissen