videowise-project

Videopartner voor Vlaamse KMO’s

Videowise is dé videopartner voor KMO’s in Vlaanderen. Door video strategisch in te zetten helpen we Vlaamse KMO’s om snel meer klanten te bereiken. Afgelopen jaren hebben we onze workflow zo geoptimaliseerd dat we professionele video-oplossingen kunnen aanbieden aan zeer aantrekkelijke budgetten. Dit maakt video toegankelijk voor kleine en middelgrote ondernemingen. Bij Videowise is een krachtige video niet het eindproduct van onze samenwerking. Wij hebben maar één doelstelling en dat is je bedrijf online succesvol maken door het strategisch inzetten van video. Bij ons start iedere nieuwe samenwerking met een goed gesprek, zo leren we je bedrijf kennen en kunnen we een krachtige storyline uitdenken dat jouw doelgroep aanspreekt en aanzet tot actie.

Je klant als beste verkoper!

Met een videotestimonial laten we je tevreden klanten meer prospects overtuigen. Ze vertellen voor de camera over hun ervaringen met je product of dienst, terwijl beautyshots het verhaal visueel versterken. Hierdoor kunnen prospects zich inleven in de situatie van je klant. Een krachtige getuigenis inspireert en zet aan tot actie. Twijfels en bezwaren worden op een unieke manier weggenomen. Dit is mond-tot-mond reclame op z’n best!

Impact op je business

Testimonials of klantgetuigenissen zijn multi-inzetbaar. Post ze met regelmaat op social media om ‘top of mind’ te blijven of prospects naar landingspagina’s te leiden met speciale acties. Via social advertising bereikt je boodschap duizenden potentiële klanten. Gebruik testimonials zeker op je eigen website, speel ze af op beurzen of events of toon ze in gesprekken met klanten. Met video testimonials straal je als bedrijf autoriteit en betrouwbaarheid uit.

Werkwijze

Een shortlist met enkele van je tevreden klanten. That’s it. De rest nemen wij voor onze rekening. Ontzorgen heet dat. Onze online marketeers maken de nodige afspraken, bereiden de interviews voor, werken een scenario’s uit en zorgen dat iedereen goedgemutst op de draaidag verschijnt. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid!

De spreker mooi in beeld laten komen, leiden naar de beste quotes is onze job. Daarnaast maken we sfeerbeelden die relevant zijn voor wat je klant vertelt. Het resultaat? Een duidelijke en sterke storyline. Vlotte en goedlachse sprekers voor de camera betekenen een enorme meerwaarde. Een enthousiaste klant zorgt samen met onze coaching voor vuurwerk op het scherm! Wij lopen over van passie en creativiteit. Onze ervaren crew zorgt voor een leuke dag door te begeleiden en klantvriendelijk en in een gemoedelijke, klantvriendelijke sfeer te werken.

klantgetuigenissen

Klanten werven

Als de videotestimonials klaar zijn, dan laten we je niet aan je lot over. Wij helpen je om je investering om te zeten in meer online aanvragen en klanten. Als je met Videowise werkt, staat er immers ook een heel marketingteam klaar om jouw video’s te laten renderen!

Een geweldige video blijft de basis. Het juiste publiek bereiken, potentiële klanten overtuigen om tot een aankoop over te gaan een logisch vervolg. Je video moet opvallen en in een mum van tijd z’n boodschap overbrengen. Promoot je video’s op een doordachte manier op het web met online marketing. Meten is weten! Onze online marketeers volgen de resultaten om je campagne succesvol te maken met video.

Inhoud is beveiligd. Rechter muisklik functie is uitgeschakeld.