Wat prikkelt jou? Gastronomie, reizen, mobiliteit, wonen, familie … ? Laat je fascineren door boeiende, beeldende verhalen van mensen met een uitgesproken passie.

Fascineren(d)

Fascinant is een lifestyle VLOG voor mensen die graag gefascineerd worden. VLOG betekent video blog. Het grootste deel van onze inhoud bestaat uit video. Onze eigen producties publiceren we in schitterende Ultra HD kwaliteit. Fascinant brengt dagelijks lees- en kijkvoer rond beleving, hebbedingen, plaatsen, mensen en trends. Fascinant geeft je ideeën voor een eigentijdse, spraakmakende levensstijl. Het leven is fascinerend, elke dag opnieuw. Sluit je aan bij onze zoektocht naar 250.000 mensen die dagelijks gefascineerd willen worden!

Iedereen met een neus voor het betere acteerwerk kent Gabriel Macht aka Harvey Spector, zijn alter ego in de populaire Amerikaanse advocatenreeks Suits.Een meer gematigde en gepolijste versie van de ‘Wolf of Wallstreet’. Harvey pakt uit met wat meer beschaafdere quotes dan ‘Show me the money’ of ”Sell me this pen’. Een aantal van zijn levenswijsheden of markante uitspraken staan symbool voor wat Fascinant vertegenwoordigt.

ideeën-voor-een-spraakmakende-levensstijl-2
ideeën-voor-een-spraakmakende-levensstijl-3

They think you care, they’ll walk all over you

Wanneer een tegenstander weet dat je een emotionele binding hebt, kan dat tegen je gebruikt worden. Show them your pokerface!

Winners don’t make excuses when the other side plays the game

Wat een echte winnaar van de rest onderscheidt, is zijn bereidheid om verantwoordelijkheid te accepteren en te leren van vergissingen. Hoe lastig dat soms ook kan zijn om toe te geven.

You start behind the eight ball, you’ll never get in front

‘Behind the eight ball’ is een uitdrukking afkomstig uit het poolen. Het betekent simpelweg dat de speler zich in een ongunstige speelpositie bevindt. Wanneer je een slechte indruk hebt gemaakt, kan je dit lang blijven achtervolgen. Zet meteen je beste beentje voor en probeer vanaf dat punt continu jezelf te verbeteren.

ideeën-voor-een-spraakmakende-levensstijl-4

I don’t get lucky, I make my own luck

Geluk bestaat natuurlijk wel lekker, maar om daar nou op te rekenen? Creëer je eigen geluk door oefening, zelfvertrouwen en vooral door nooit uitvluchten te verzinnen.

My respect is isn’t demanded, it’s earned

Respect kan je niet zomaar eisen van iemand. Je moet iemands respect verdienen. Een eigenschap die Havery hoog in het vaandel draagt. Niet voor niets is zijn achternaam een anagram van ‘respect’.

I don’t have dreams, I have goals

Een droom is slechts een wens zonder plan. Het is belangrijk om doelen concreet te maken. Wacht niet tot dingen vanzelf komen door te hopen.