bizzwise-project

Het zakelijk videozone van Vlaanderen

We leven meer dan ooit in het digitale tijdperk. Als ondernemers zijn we continu in de weer. Tijdens onze schaarse vrije momenten raadplegen we eerder onze social media dan naar tijdschriften te grijpen. Dan komt Bizzwise in het vizier. Onze online marketeers laten onze video’s zien aan de juiste doelgroep. Op ons innovatief videoplatvorm vinden ondernemers meer inspiratie. Het biedt een unieke mix van informatieve video’s en high-en videoreportages.

Persoonlijke connectie

Alles draait rond je doelgroep zo efficiënt mogelijk bereiken. Dat we binnen het digitale medialandschap video vooruitschuiven als belangrijkste communicatiemiddel kan geen verrassing zijn. We kijken met z’n allen meer video dan ooit. Dat volume gaat nog toenemen.

Welke video’s voor Bizzwise? In eerste instantie brengen we met ondernemersstory’s high-end videoreportages waarin het persoonlijk verhaal van de ondernemer centraal staat. Hiermee inspireren we elkaar en maken we sneller connectie dan bij een klassieke bedrijfsfilm. Bovendien geeft elke ondernemer vanuit zijn specifieke activiteit waardevolle inzichten mee in de vorm korte inhoudelijke video’s, waarvan we met z’n allen als ondernemers beter van worden.

Online zichtbaarheid KMO

Met Bizzwise zetten we voluit in op de digitale weg. Als je weet dat meer dan 95% van je prospects het internet gebruikt in de zoektocht naar een dienst en/of product, dan begrijp je dat het belangrijk is om online vindbaar en zichtbaar te zijn door je potentiële klanten. Onze online marketeers targetten je ideale klant via social media en zorgen dat je video’s maximale zichtbaarheid krijgen.

Bizzparty

Onze partners hebben één zaak gemeen: ze gaan voor groei en zien de digitale wereld niet als een bedreiging, maar net als een unieke opportuniteit om snel weer nieuwe klanten te bereiken en meer merkbekendheid te creëren. Jaarlijks organiseren we een netwerkevent waarop we elkaar persoonlijke kunnen ontmoeten.

Inhoud is beveiligd. Rechter muisklik functie is uitgeschakeld.