High End Munchen vormt elk jaar de hoogmis voor elke audio- en videoliehebber op de planeet. Het M.O.C. staat dan een kleine week volledig in het teken van de high end scene. In 2016 startte daar het verhaal van Best of high end.

VLOG betekent videoblog

Best of high end is een VLOG over high-end audio en video. VLOG betekent videoblog. Het grootste deel van onze inhoud bestaat uit video. Onze eigen producties worden gepubliceerd in verbluffende Ultra HD-kwaliteit. Best of high end is opgevat als een wereldwijd platform. Op Best of high end kan je de schoonheid ervaren van hoogwaardige audio- en videoapparatuur.

Best of high end zal liefhebbers begeleiden in hun zoektocht naar het ultieme high-end systeem. De website probeert mensen te inspireren om zich bij de magische wereld van high-end aan te sluiten. Dompel jezelf onder in de ultieme audiovisuele ervaring.

best-of-high-end-2
best-of-high-end-4
best-of-high-end-3
best-of-high-end-5

Wereldwijd 1 miljoen audio- en videoliefhebbers

Best of high end is bedacht met één groot doel voor ogen. Doe mee met onze zoektocht om 1 miljoen audio- en videoliefhebbers van over de hele wereld te verzamelen. Engels is de officiële taal van de website. Op die manier kunnen we de wereld aanspreken. Er zijn nog steeds veel high-end liefhebbers in Amerika, Europa, Azië, Australië, enz. Laten we de droom vervullen en een gemeenschap van 1 miljoen mensen vormen. Als dat geen target audience is? Gebruikers kunnen onze website, nieuwsbrief en social media volgen.